Shopping cart

close

In opdracht – schilderij of giclee

groningenopeenrijorigineelkleurorigineel
Kunstwerk voor thuis of werk
Leuke ideeën voor een persoonlijk origineel geschilderd schilderij?

Wil je een echte sfeermaker in je woning of kantoor of heb je zelf een idee voor een persoonlijk schilderij? Van jouw idee maak ik in mijn eigen stijl een schilderij maar je inbreng tijdens het schilderproces is groot. We prikken een datum voor een afspraak en brainstormen samen over het schilderij. Alle ideeën, herinneringen, details en foto’s zijn welkom want deze persoonlijke kenmerken worden in het kunstwerk verwerkt tot een uniek en persoonlijk schilderij! We gaan als het ware samenwerken en per app, telefoon of mail hou ik je op de hoogte betreft de schilderontwikkelingen.

Giclee voor thuis of werk
Ideeën voor een geschilderde, gelaagde giclee?

Via deze site kun je ook een gelaagde, geschilderde giclee bestellen. Een giclee is een zeer goede, hoogwaardige kunstreproductie en is goedkoper dan een origineel schilderij. Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal schildersdoek. Deze giclee’s staan in het portfolio (schilderijen). Een giclee is identiek aan een origineel schilderij want de exacte originele kleuren, de typerende gelaagdheid en de verschillende materialen en lagen verf komen ook hierbij weer helemaal tot z’n recht en worden als extra dimensie later aangebracht. Wellicht leuk; in een geschilderde giclee kan ik weer persoonlijke elementen schilderen. Denk bijvoorbeeld aan een studentenwoning, een belevenis, een datum, een gedicht of een lievelingsdier:) Zo wordt het kunstwerk geheel persoonlijk! Een geschilderde, gelaagde giclee wordt in een strakke houten baklijst in gewenste kleur geleverd met een officieel certificaat en mag altijd eerst een poosje op zicht in je eigen woning.

Impressies van persoonlijke schilderijen en giclees
View Large

Schilderij Martinitoren en 3-Gezusters. Dit, net nieuwe, schilderij is weer een vrolijk lente-achtig geheel geworden! Het is lastig om de

Ook voor illustraties kun je bij ArtNoël.nl terecht

Op zoek naar grappige en vrolijke illustraties voor een tijdschrift, poster, website, methode of boek om het een vrolijk en frisse uitstraling te geven?

Scroll To Top