Is er een baby op komst, zijn jullie 25 jaar getrouwd of gaan jullie trouwen? Laat voor deze bijzondere gebeurtenis een unieke kaart illustreren vol met herinneringen en persoonlijke elementen. Samen gaan we aan de slag en brainstormen we over ideeën, kleuren en vormen. Om zo uiteindelijk van alle inbreng een originele en unieke kaart te maken. Om een mooi ontwerp te maken en alles op tijd af te hebben is een goede planning erg belangrijk dus alle gegevens moeten ruim van te voren worden aangeleverd. Uiterlijk drie weken voor de uitgerekende geboortedatum is het proefontwerp klaar. Wanneer het baby’tje er is, komt de uiteindelijke datum, het gewicht, de lengte en natuurlijk de naam nog op het kaartje. Het drukken van het kaartje wordt geregeld. Deze is opgenomen in de prijslijst. Je ontvangt altijd eerst een gratis proefdruk van het kaartje op verschillende soorten papier waaruit gekozen kan worden.
Wat ook leuk is; je ontvangt het uiteindelijke ontwerp in hoge resolutie per mail van me en hiervan kunnen ook andere leuke dingen gedrukt worden zoals bijvoorbeeld een geboortekleed, een geboorte- of trouwschilderij, een kinderstoeltje, een slabbetje en zelfs kleine mini klompjes:). Leuk om te laten maken maar ook leuk om cadeau te geven! Per app, telefoon of mail hou ik je/jullie op de hoogte betreft de ontwikkelingen.

Meer informatie? Laat een berichtje achter middels het contactformulier of app/bel naar 06-36373122 of mail naar info@artnoel.nl

NB! Ivm zwangerschap is het niet mogelijk om een geboortekaartje in opdracht te laten maken. Wel is het mogelijk een kaartje uit de vaste collectie te kiezen en deze geheel naar eigen wens te maken.