Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

In opdracht – illustratie

twaling-origineel
Illustraties voor magazines, tijdschriften of boeken

Op zoek naar een illustratie?

Op zoek naar grappige illustraties voor een tijdschrift, methode, glossy of boek? Ik heb genoeg ideeën om er weer iets origineels van te maken! Elke illustratie is handgetekend met een dunne fineliner en/of kroontjespen en is met liefde en oog voor detail gemaakt. Voor elke illustratie worden verschillende materialen en technieken gecombineerd zoals een potlood, Oostindische inkt, wasco, aquarelverf, papier en andere materialen die ik allemaal verzameld heb.

Hoe gaan we te werk?

Een persoonlijke aanpak

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact op en dan kiezen we een moment uit om eens te overleggen. We gaan dan brainstormen over waarvoor de illustratie nodig is, over ideeën, kleuren en vormen. Hiermee ga ik aan de slag en maak een ontwerp in mijn eigen stijl maar je inbreng tijdens het illustratieproces is groot. Van het uiteindelijke ontwerp kunnen ook andere leuke dingen gedrukt worden zoals bijvoorbeeld een T-shirtje, een uitnodiging, een illustratie voor op een site, etc. Per app, mail of telefoon hou ik je op de hoogte betreft de ontwikkelingen.

Impressies van illustraties

Ook voor schilderijen kun je bij ArtNoël.nl terecht

Ben je op zoek naar persoonlijke schilderijen voor thuis of op kantoor? Als relatiegeschenk, of als cadeau voor je geliefde?

Scroll To Top