Schilderij Beestenboel

Dit kneuterige kunstwerk is weer eentje die, wanneer je goed kijkt, (anatomisch) totaal niet klopt en die allerlei rarigheden bevat; dieren met twee poten, dieren met drie poten, dieren die te klein zijn, dieren die foute kleuren hebben, dieren waarbij de helft van het lichaam ontbreekt, dieren die compleet verzonnen zijn…en het leukste is; elk dier heeft 1 krulhaar!

Het 3D kunstwerk is 1.50×60 en is verkrijgbaar als gelaagde geschilderde giclee, kan eventueel ook kleiner of groter geleverd worden en wordt geleverd in baklijst in gewenste kleur. In het kunstwerk zit weer van alles verwerkt; touw, echte blaadjes, stof en verschillende materialen. Als je benieuwd bent hoe dit kunstwerk in jouw interieur of op de kinderkamer of gang staat; het schilderij mag een poosje thuis op zicht! Mail voor vragen en mogelijkheden.

Elk jaar wordt er een schenking gedaan voor een goed doel. Vorig jaar was dat schilderij ‘Dei Olle Grieze’ voor een waterput. Dit jaar gaat kunstwerk ‘Beestenboel’ naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Eind dit jaar wordt het daar aangeboden en opgehangen in de hoop dat er op de gezichtjes van de kinderen, die daar liggen, heel even een lach verschijnt.

Related Projects