Schilderij ‘Binn’stad op zien best’

Dit vrolijke, splinternieuwe schilderij is een mix van verschillende delen van de stad! Het kunstwerk heeft afmeting 120×80 3D. Het origineel is verkocht, wel is dit kunstwerk verkrijgbaar als gelaagd giclee schilderij (in strakke, zwarte, metallook baklijst) in verschillende maten mits in verhouding. Ook is het mogelijk je eigen bedachte ideeën in het schilderij te laten schilderen zodat het weer een geheel persoonlijk kunstwerk wordt! Denk dat bijvoorbeeld aan je eigen studentenwoning, je studenten stadsfietsje van toen, het kerktorentje uit je geboortedorp of je eerste huisdier…

In het schilderij is onder andere een stukje Oosterpark te zien, een stukje uit de Peperstraat, een pand uit de Poelestraat, Mr. Mofongo, De kosterij, Het Feithhuis, Soestdijk, de Martinitoren en de A-Kerk. Heerlijk om zo los te kunnen op doek, ik hussel alles door elkaar heen en maak er weer een nieuwe straat van!

In dit mixed media schilderij zitten weer allemaal materialen verwerkt. Zo is het een enorm zwaar geheel geworden vol verrassingen. Het staat momenteel in mijn atelier waar nog een groot deel van de collectie staat dat net terugkomt van een expo in de Randstad. Dus mocht je benieuwd zijn om dit werk eens te bekijken, laat het me dan even weten. Ook is het mogelijk het kunstwerk vrijblijvend in je eigen woning of kantoor te zien hangen om thuis aan te voelen hoe het in je interieur past.

Related Projects