Daar is ie dan! Mijn nieuwe kunstwerk GRONINGEN SLAAPT NOOIT! De gehele zwangerschap van onze dochter ben ik bezig geweest met dit kunstwerk, elk keer werd mijn buik dikker en dikker en dit schilderij vol details ‘meer af’ en na de bevalling heb ik helemaal de puntjes op de i van dit schilderij geschilderd! Het schilderij heeft voor mij dan ook veel emotionele waarde.

Het mixed media schilderij heeft afmeting 120×80 (kan eventueel ook in andere formaten) 3D en ook dit kunstwerk zit weer vol materialen en details, verzameld door de jaren heen. Door de achtergrond is het witte ‘gekras’ door de donkergrijze laag weer te zien zodat het een ‘schoolbord effect’ heeft. Ondanks de vele kleuren en details wordt het kunstwerk met een strakke matzwarte baklijst weer een mooi geheel. Voor de allereerste keer heb ik het forum gemaakt. Ondanks het ietwat futuristische uiterlijk hiervan heb ik geprobeerd toch een eenheid te creĆ«ren met de andere gebouwen en het oude, bekende aanzicht van ons mooie Groningen!

In het schilderij zijn verschillende details (fietsjes, trappetjes, luifeltjes) en gebouwen te vinden zoals dus o.a. het Forum, de A-Kerk (gezien vanaf de Vismarkt), de Drie Gezusters, het nieuwe aanzicht van de Grote Markt en uiteraard de Martinitoren. Het schilderij is verkrijgbaar als gelaagd, geschilderd giclee schilderij en eventueel kunnen er ook nog eigen bedachte details in geschilderd worden zoals bijvoorbeeld een studentenfiets, een eerste auto of een studentenwoning!

Benieuwd hoe deze eye-catcher in jouw interieur hangt? Het schilderij mag thuis uitgeprobeerd worden hoe het staat! Mail me of app voor meer informatie en vragen over GRONINGEN SLAAPT NOOIT.

 

Related Projects