Schilderij Groningse Lente

Nieuw kunstwerk met allemaal blije Groningse lentetaferelen waaronder de Martinitoren en de A-kerk. Het 3D schilderij heeft panorama afmeting 140×70 en wordt geëxposeerd in ’t Feithhuis. Door de vele lagen en materialen is het een heel zwaar en gelaagd werk geworden. In dit mixed media schilderij zijn materialen verwerkt als als stof, knopen, stempels, wasco, Oost-Indische inkt, acryl en buitenlak. De vloer in dit kunstwerk is zelfs gemaakt van een originele krant uit 1941 die gevonden is in een muur in een oud pand in de Herman Colleniusstraat. De krant is nog helemaal in tact en leesbaar! Dit schilderij is wordt geleverd in strakke houten baklijst in gewenste kleur. ‘Groningse Lente’ kan ook nog gepersonaliseerd worden door er allemaal eigen details (studentenwoning, lievelingspoes, datum, gedicht, etc….) in te laten schilderen. Zo wordt het een echt herinnering-kunstwerk. Het schilderij wordt geleverd met officieel certificaat.

Het schilderij mag een poosje op zicht om te bekijken hoe het in het interieur past. Meer info? Laat het me weten via mail, telefoon of app.

‘Groningse Lente’ is verkrijgbaar als geschilderde, gelaagde giclée en wordt geleverd in baklijst in gewenste kleur. Mail voor meer info!

Related Projects