Dit nieuwe panorama kunstwerk van het mooie en sfeervolle Leiden komt net uit de verf! Het schilderij heeft afmeting 140×70 en wederom klopt er niet van deze speelse compositie! Ik heb geprobeerd er een warm en gezellig geheel van te maken en volgens mij is dat gelukt! De echte Leidenaren herkennen vast alle details die ik er in verwerkt heb; De Doelenpoort, de Burcht, het geboortehuis van Rembrandt, de Leidse grachten, de Leidse Waag, de molen, de Pieterskerk, het smalste huis van Leiden, de universiteit en nog veel meer! Op de foto is het lastig te zien maar het schilderij zit vol materialen; knoopjes, echt gordijntjes, tule, touw, stempels, oude kranten en laaaagen verf! Het schilderij is dan ook heel zwaar door de vele lagen en materialen. De kleuren lastig op de foto te zetten: de achtergrondbasis van dit schilderij is tuqu0ise-lichtbblauw.

Dit mixed media kunstwerk is gemaakt op aluminium 3D spieraam en het is zowel verkrijgbaar als origineel en als gelaagd-geschilderd giclee kunstwerk. Eventueel kunnen er ook nog zelf bedachte ideetjes in geschilderd worden die ik dan weer in het kunstwerk ‘verstop’. Mocht je nieuwsgierig zijn hoe het kunstwerk in jullie interieur staat? Het schilderij mag thuis op zicht om te bekijken hoe het staat! Contact me over de mogelijkheden.

Mocht je een leuke plek weten waar het schilderij geƫxposeerd kan worden dan ben ik natuurlijk reuze nieuwsgierig waar en dan hoor ik het graag!

Schilderij Leiden artnoel.nl

Related Projects