Schilderij Panorama Groningen.

Mijn nieuwste werk! Dit vrolijke, blije en kleurrijke 3D schilderij van Groningen! Het originele kunstwerk heeft afmeting 150×60 en verkocht. Wel is dit schilderij verkrijgbaar als gelaagd giclee schilderij in strakke, zwarte, metallook baklijst in standaardmaat 150×60. Het is mogelijk om het kunstwerk ook in andere maten te laten maken.

Zelf ideeën? Het is mogelijk je eigen bedachte ideeën in het schilderij te laten schilderen zodat het weer een geheel persoonlijk kunstwerk wordt! Denk dat bijvoorbeeld aan je eigen (studenten)woning, een herinnering van een geweldige vakantie, het torentje uit het dorp van je ouders, je stadsfietsje van vroeger, een datum…

In dit schilderij zitten weer allemaal materialen verwerkt. Zo is het een geheel geworden vol verrassingen. Er is o.a. touw, wasco, stempels, oude kranten, kopen en nog meer terug te vinden in het schilderij. Mocht je benieuwd zijn om dit werk eens te bekijken, laat het me dan even weten. Ook is het mogelijk het kunstwerk vrijblijvend in je eigen woning of kantoor te zien hangen om thuis aan te voelen hoe het in je interieur past. Benieuwd naar de andere schilderijen uit de collectie? Maak dan een afspraak om een keer langs te komen in het atelier.

 

 

Related Projects