Kunstwerk Rotterdam

Rotterdam kon natuurlijk niet achterblijven in mijn steeds grotere wordende collectie schilderijen! Het is een stoer, vrolijk en warm schilderij geworden met een gekke compositie van Rotterdam vol lente kleuren en grappige details van verschillende materialen en stempels! Te zien zijn o.a.  de Erasmusbrug, het oude HAL kantoor/hotel NY, het Witte Huis, de kerk, de bonte Markthal, de oude hefbrug, het station, de Euromast, kleine mini-mensjes en minifietsjes etc.

Weet je een mooie expositie plek voor dit schilderij in bijvoorbeeld een restaurant, galerie of ziekenhuis? Laat het me dan weten:)

Dit schilderij van Rotterdam heeft panorama formaat 120×80 en is verkrijgbaar als geschilderde en gelaagde reliëf giclée inclusief strakke baklijst. Het origineel is verkocht. Wellicht leuk: bij dit schilderij kunnen weer persoonlijke elementen geschilderd worden! Bijvoorbeeld een studentenhuis, een datum, een gedicht etc.

Net nadat dit schilderij klaar was werd het opgepikt door een verslaggever van het AD. Hij heeft een artikel over het schilderij geschreven wat geplaatst is. Hier is het verhaal te lezen:

https://www.ad.nl/rotterdam/groningse-vangt-rotterdam-in-kleurrijk-doek~acf0f2a7/

Benieuwd of dit kunstwerk in jouw woning of kantoor past? Hij mag een paar weken op zicht!  Zelf een leuk idee voor een persoonlijk kunstwerk of meer info? Mail me! info@artnoel.nl

Related Projects