Vismarkt Groningen, artnoel.nl, Noel Hariri

Schilderij Vismarkt Groningen.

Dit vrolijke, splinternieuwe schilderij is dit keer een van de Vismarkt en heeft afmeting 120×80. Het origineel is verkocht, wel is dit kunstwerk verkrijgbaar als gelaagd giclee schilderij (in strakke, zwarte, metallook baklijst) in verschillende maten mits in verhouding. Ook is het mogelijk je eigen bedachte ideeën in het schilderij te laten schilderen zodat het weer een geheel persoonlijk kunstwerk wordt! Denk dat bijvoorbeeld aan je eigen studentenwoning, je studenten stadsfietsje van toen of je eerste huisdier…

De meeste panden zijn bestaande gebouwen die ik her en der weer in het schilderij geschilderd heb! De panden aan de linkerkant horen ook echt aan de linkerzijde en de panden aan de rechterkant horen bij de rechterkant. Behalve een gebouw (die met met het kleine rode dakje): het monumentale pand aan Vismarkt 6 gelegen aan de smalle doorgang naar de Herestraat. Altijd knus en fijn om even dat straatje in te koekeloeren om dat pand te bekijken!

In dit mixed media schilderij zitten weer allemaal materialen verwerkt. Zo is het een enorm zwaar geheel geworden vol verrassingen. Het schilderij wordt binnenkort geëxposeerd. Houd Artnoël.nl in de gaten waar het komt te hangen. Tot die tijd is het werk in mijn atelier te bezichtigen waar nog een groot deel van de collectie staat. Dus mocht je benieuwd zijn om dit werk eens te bekijken, laat het me dan even weten. Ook is het mogelijk het kunstwerk vrijblijvend in je eigen woning of kantoor te zien hangen om thuis aan te voelen hoe het in je interieur past.

 

 

Related Projects