Schilderij ‘Zaanse Glorie’

Net uit de vernis! Een van mijn nieuwste schilderijen; ‘Zaanse Glorie’.  Dit gezellige kunstwerk met de typisch Zaanse huisjes is weer een gelaagd 3D mixed media schilderij en heeft panorama afmeting 140×70. Net als het schilderij van de Zaanstreek dat ook in het portfolio staat is het kunstwerk gemaakt in samenwerking met iemand uit de Zaanstreek. Het origineel van deze eye-caycher is nog aanwezig en deze wordt geleverd met officieel certificaat. De zijkanten van het 3D doek zijn mee geschilderd zodat het werk van alle kanten te bekijken is.

Ook is dit werk verkrijgbaar als gelaagd, geschilderd giclee schilderij en dan heeft het werk een strakke, metallook zwarte baklijst. Door de lijst wordt dit schilderij ondanks dat er veel te bekijken is weer helemaal strak! Ik heb weer allemaal materialen uit de oude keukenkastjes in mijn atelier gehaald om er een gedetailleerd en grappig geheel van te maken; knoopjes, gordijntjes van stof, oude stempels, vergeelde geveltjes met teksten uit een oud boek, behang uit het oude herenhuis van mijn zusje en meer…

Door de aardse kleuren past het schilderij in ieder interieur en mocht je benieuwd zijn naar hoe dit blijmakende panorama schilderij in jouw woning staat dan mag dit kunstwerk vrijblijvend bij je thuis op zicht. Eigen ideeën kunnen ook nog in het schilderij worden geschilderd (denk bijvoorbeeld aan een trouwlocatie, een studenten woning, een eerste huisdier, een tekst….) dus zo wordt het helemaal een persoonlijk kunstwerk! Mail me of bel/app voor meer informatie!

Related Projects