Schilderij Zaanstreek

Eindelijk klaar! Dit vrolijke lente schilderij van de Zaanstreek. Het kunstwerk is weer een gelaagd 3D mixed media schilderij en heeft panorama afmeting 150×60.

Het kunstwerk is gemaakt in samenwerking met iemand die uit deze streek komt. Stukje bij beetje zijn in het schilderij allemaal typisch Zaanse elementen verwerkt; de Burcht, het Czaar Peterhuisje, de Forbotoren, de Adelaar, de typisch Zaanse huisjes, bankjes en bruggetjes, de Verkade beschuittoren, de Wilhelminasluis, de Watertoren etc. Wat een gezellig stukje Nederland is dit deel van ons landje toch! De zijkanten van het 3D doek zijn mee geschilderd zodat het werk van alle kanten te bekijken is. Het schilderij is als origineel nog verkrijgbaar en wordt geleverd met officieel certificaat.

Ook is dit werk verkrijgbaar als gelaagd, geschilderd giclee schilderij en dan heeft het werk een strakke, metallook zwarte baklijst. Door de lijst wordt dit schilderij ondanks dat er veel te bekijken is weer helemaal strak! Ik heb weer allemaal materialen uit de oude keukenkastjes in mijn atelier gehaald om er een gedetailleerd en grappig geheel van te maken; knoopjes, gordijntjes van stof, oude stempels, vergeelde geveltjes met teksten uit een oud boek, behang uit het oude herenhuis van mijn zusje en meer…

Door de aardse kleuren past het schilderij in ieder interieur en mocht je benieuwd zijn naar hoe dit panorama schilderij in jouw woning staat dan mag dit kunstwerk vrijblijvend bij je thuis op zicht. Eigen ideeën kunnen ook nog in het schilderij worden geschilderd (denk bijvoorbeeld aan een trouwlocatie, een studenten woning, een eerste huisdier, een tekst….) dus zo wordt het helemaal een persoonlijk kunstwerk! Mail me of bel/app voor meer informatie!

Related Projects