ArtNoël kunstkalender

Eindelijk is hij er; de ArtNoël verjaardagskalender van de stad Groningen waar vaak om gevraagd is!

Dus vanaf nu vergeet je nooit meer een verjaardag en heb je tevens een knallende eye-catcher in je keuken, toilet of gang!

De verjaardagskalender is 13,95 excl verzending en kan ieder jaar opnieuw gebruikt worden en bestaat uit twaalf kleurrijke schilderijen, elke maand weer een andere! De kalender is ingebonden in een ringband, heeft een handig ophang-oogje, is gedrukt op hoogwaardig glanskarton en heeft A4 formaat. Wil je ‘m graag ontvangen? Laat het weten, dan wordt deze vrolijke kalender naar je toegestuurd!

ArtNoël wenskaarten

Ze zijn er! De dubbele hoogwaardige 15×15 wenskaarten met een gerecyclede envelop in beschermfolie! Een kaart (overigens ook te verkrijgen als schilderij) heeft afmeting 15×15 en heeft een blanco binnenkant met aan de voorzijde een afbeelding van het schilderij. De kaarten zijn verkrijgbaar in een pakketje van 5 vrolijke kaarten van de stad Groningen. Leuk om weg te geven, te versturen of in te lijsten! Het pakketje kaarten is 14,95 excl. verzendkosten. Wil je ze graag ontvangen! Laat het weten, dan worden ze naar je toegestuurd!

De volgende kaarten zitten in het pakketje: 1. Groningen, vroeger en nu, 2. Grunn, 3. Ain Pronkjewail, 4. Dei Olle Grieze en 5. Ome Loeks in het Noorderplantsoen

De ArtNoël kerstkaarten zijn er weer!

Het is weer zover; Kerst 2019 komt er aan! En ook in 2019 zijn er weer chique exclusieve Artnoël kerstkaarten te verkrijgen. Dit jaar zijn er hoogglans panorama kerstkaarten in bijpassende gerecyclede envelop van het kunstwerk GRONINGEN OP EEN RIJ helemaal in kerststemming! Leuk om te versturen, helemaal verrassend om te krijgen! Wil je deze kaartjes graag ontvangen? Laat het weten, dan worden deze chique kunst-kerst-kaartjes van de stad naar je toegestuurd! Ze zijn ook via het contactformulier te bestellen en te verkrijgen, excl verzending, als setjes van 10 stuks (13,95) of 20 stuks (26,95).